foto

Jeff Kaake

  • nar. 10.1.1959 (59 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Smrtící bouře (TV film)
The Advocate (TV film)
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
1999 D.R.E.A.M. Team (TV film)
1995 Hart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktu (TV film)
1993 Return of Ironside, The (TV film)
1992 Šéfka (TV film)
1991 Cesta do pekla (TV film)
1990 Hraniční přestřelka
Nasty Boys, Part 2: Lone Justice (TV film)
Špatný vliv
1989 Nasty Boys (TV film)
1987 W.A.R.: Women Against Rape
1986 Nádherné prázdniny (TV film)

TV seriály

1999 Dream Team, The (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1995 Hudson Street (TV seriál)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Our House (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace