foto

Gail Strickland

  • nar. 18.5.1947 (72 let)
    Birmingham, Alabama, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Quality Time
1998 Život jako večírek: Příběh Pamely Harrimanové (TV film)
1995 Americký prezident
Co si ušít do výbavy
Modlitba za matku (TV film)
1994 Když muž miluje ženu
Last Time Out
1993 Císařovi hosté
Muž bez tváře (TV film)
Srdcová trojka
1992 Burden of Proof, The (TV film)
Spies (TV film)
1991 V měsíčním svitu
1986 Hyper Sapien: People from Another Star
1984 Oxford Blues
Protokol
1983 Hvězdolet I. (TV film)
Lies
Sedm neohrožených
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
My Body, My Child (TV film)
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
1980 King Crab (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1979 Letters from Frank (TV film)
Norma Rae
The Gathering, Part II (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
President's Mistress, The (TV film)
Psí vojáci
Ski Lift to Death (TV film)
1977 Jeden na jednoho
Rodinné setkání (TV film)
The Baron
1976 Bittersweet Love
Cesta ke slávě
The Dark Side of Innocence (TV film)
1975 My Father's House (TV film)
Návrat Lew Harpera

TV seriály

2002 První pondělí (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Playing Through (S05E14)
Pohotovost (TV seriál)
Klid divočiny (S06E06)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Právo na vlastní život (S02E09)
1997 Michael Hayes (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Válečný pláč (S01E06)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Switch (S06E11)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Ideální společnost (S02E15)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Chaperone (S06E01)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Portréty (S01E17)
Tajemství (S01E16)
Operace (S01E15)
další epizody (11)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Promises to Keep (S03E14)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1986 What a Country (TV seriál)
1985 Insiders, The (TV seriál)
Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Fame (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Suffer the Children (S01E06)
1981 Darkroom (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Až do dna (S09E15)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
Almost a Nun's Story (S04E14)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Host

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky