foto

Johannes Zirner

  • nar. 19.7.1979 (41 let)
    Herdecke, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ottilie von Faber-Castell – Eine mutige Frau (TV film)
Toni, männlich, Hebamme - Allein unter Frauen (TV film)
2018 Venus im vierten Haus (TV film)
Verliebt in Valerie (TV film)
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
Nicht mit uns! Der Silikon-Skandal (TV film)
Osudové léto v Bavorsku (TV film)
2016 Weil ich dich liebe (TV film)
2015 Für eine Nacht... und immer? (TV film)
Leberkäseland (TV film)
2013 Katie Fforde: Srdce pro dva (TV film)
Und morgen mittag bin ich tot
2012 Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2010 Katie Fforde: Láska na vysočině (TV film)
Teorie chaosu (TV film)
Utta Danella: Zamilovaná jeptiška (TV film)
2009 Brémští muzikanti (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
2008 Detektiv Cüpper (TV film)
2007 Gipfelsturm (TV film)
Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2006 Mozart - Ich hätte München Ehre gemacht (TV film)
2004 Napola: Hitlerova elita

TV seriály

2020 Stralsund (TV seriál)
Blutlinien (E16)
2019 Bella Germania (TV seriál)
Il segreto - das Geheimnis (E03)
Helen Dorn (TV seriál)
Nach dem Sturm (E11)
Stralsund (TV seriál)
Doppelkopf (E15)
Schattenlinien (E14)
2018 Servus Baby (TV seriál)
Hölle (S01E01)
Wolfsland (TV seriál)
Irrlichter (E04)
Der steinerne Gast (E03)
Bettys Diagnose (TV seriál)
Verletzte Gefühle (S04E16)
Stralsund (TV seriál)
Waffenbrüder (E13)
V podezření (TV seriál)
Verschlusssache (E29)
2017 Über Land (TV seriál)
Zwei Frauen (E02)
2016 Wolfsland (TV seriál)
Tief im Wald (E02)
Ewig Dein (E01)
Hubert a Staller (TV seriál)
Babyblues (S05E05)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Tod eines Stalkers (E12)
2014 Die Detektive (TV seriál)
Vatertag (E10)
Bibi & Elfi (E09)
Das Geisterhaus (E08)
další epizody (10)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Francois Legrand (S04E07)
2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Die Erlösung (E04)
Der Sturz (E03)
Der Verdacht (E02)
další epizody (4)
2010 Rosamunde Pilcherová: Odstíny lásky (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Aufs Kreuz gelegt (E11)
Zahltag (E10)
Galabankrott (E09)
další epizody (8)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Volkszählung (S03E03)
Komisař Rex (TV seriál)
Policisté se nelíbají (S08E01)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Dokumentární

2013 Vom Reich zur Republik - Der Weg zur Macht (TV film)
2012 Konrad Adenauer - Stunden der Entscheidung (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)
2009 Vom Reich zur Republik - Der Staat ist für die Menschen da (TV film)
Vom Reich zur Republik - Hitler vor Gericht (TV film)
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky