foto

Jiří Charvát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV pořady

2020 MasterChef Česko 3 (TV pořad)
2019 MasterChef Česko 2 (TV pořad)
2018 Najväčší víťaz (TV pořad)
Poklad z půdy (TV pořad)
2017 A je to naše! (TV pořad)
2016 Kdo to ví? (TV pořad)
2015 DVA3 (TV pořad)
Hrajeme s Alim (TV pořad)
MasterChef Česko (TV pořad)
2014 ChioXtreme COOLspektor (TV pořad)
Karolína, domácí kuchařka (TV pořad)
Kdo je kdo? (TV pořad)
2013 Vařte jako šéf! (TV pořad)
2012 Sbal si mě (TV pořad)
2011 Kam na výlet? (TV pořad)
Česko Slovensko má Silvestra (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Stand-up Factory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky