foto

Serge Sauvion

  • nar. 18.2.1929
    Paříž, Francie
  • zem. 13.2.2010 (80 let)
    Asnières, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Anneaux de la gloire, Les (TV film)
1995 Entre ces mains-là (TV film)
1994 Černé světlo
1986 Asterix v Británii
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
Glamour
1983 Vnější znaky bohatství
Été de nos 15 ans, L'
1982 Démobilisation générale, La (TV film)
Secret des Andrônes, Le (TV film)
1981 Mužská záležitost
1975 Amigo (TV film)
Nežádoucí pasažér
1973 Charlie a jeho dvě kuřátka
Dotěrný chlap
1971 Comptes à rebours
Franz
Vrahové pořádku
1970 La Liberté en croupe
Osamělý muž
1968 Asterix a Kleopatra
Paša
1967 Un homme de trop
1966 My se nehněváme
1963 Merci Natercia!
Tre piger i Paris
1962 Dernier quart d'heure, Le
Loi des hommes, La
1961 Jugez-les bien
Mauvais coups, Les
1960 Vers l'extase
1959 Ce corps tant désiré
1958 La moucharde
1956 Salauds vont en enfer, Les
Si Paris nous était conté
1954 La Reine Margot

TV seriály

2001 Rodinné příběhy: Na venkově (TV seriál)
2000 Avocats & associés (TV seriál)
Les Tensions durent (S03E05)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Karine et Ari (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1991 Gang des tractions, Le (TV seriál)
1990 Deux maîtres à la maison (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1987 Byl jednou jeden... život (TV seriál)
Planeta buněk (E01)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1966 Allô Police (TV seriál)
Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)
1965 Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1960 Magritte ou La leçon de choses - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky