foto

Victor Mature

  • nar. 29.1.1915
    Louisville, Kentucky, USA
  • zem. 4.8.1999 (84 let)
    Rancho Santa Fe, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Samson a Delilah (TV film)
1979 Palebná síla
1976 Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1972 Every Little Crook and Nanny
1968 Hlava
1966 Hon na lišku
1961 Tartari, I
1959 Annibale
The Bandit of Zhobe
The Big Circus
Timbuktu
1958 China Doll
Escort West
Útěk do pouště
1957 Interpol
The Long Haul
1956 Bojovníci se žraloky
Safari
Zarak
1955 Brutální sobota
Chief Crazy Horse
Poslední hranice
1954 Dangerous Mission
Demetrius a gladiátoři
Egypťan Sinuhet
Zrazení
1953 Affair with a Stranger
Roucho
The Glory Brigade
The Veils of Bagdad
1952 Androcles and the Lion
Million Dollar Mermaid
Something for the Birds
The Las Vegas Story
1950 Gambling House
I'll Get By
Stella
Wabash Avenue
1949 Easy Living
Red, Hot and Blue
Samson & Dalila
1948 Fury at Furnace Creek
Pláč města
1947 Moss Rose
Polibek smrti
1946 Můj miláček Klementina
1944 Screen Snapshots Series 24, No. 4
1942 Footlight Serenade
Moje dívka Sally
Seven Days' Leave
Song of the Islands
1941 I Wake Up Screaming
Podsvětí Šanghaje
1940 Captain Caution
No, No, Nanette
One Million B.C.
1939 The Housekeeper's Daughter

Dokumentární

2016 Alžběta II. - 90 let v 90 minutách (TV film) - a.z.
1999 Hollywood a Bible (TV film)
John Ford - americká vize (TV film)
1997 Hidden Hollywood: Treasures from the 20th Century Fox Film Vaults (TV film) - a.z.
1988 Entertaining the Troops - a.z.
1987 Marilyn Monroe: druhá tvář legendy
1965 Verifica incerta - Disperse Exclamatory Phase - a.z.
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
1962 Lykke og krone
1946 Screen Snapshots Series 25, No. 7: Hollywood Victory Show
1943 Show Business at War

Režijní filmografie

Filmy

1950 I'll Get By
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace