foto

Giovanni V. Giusti

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Heartthrob
Mac Daddy's Vegas Adventure
2013 Battle of the Year: The Dream Team
2012 Alien Dawn
Tim and Eric's Billion Dollar Movie
2011 Zelený sršeň
2008 Hancock

TV seriály

2011 Láska bolí (TV seriál)
Boys to Men (E07)
Mstitel Cape (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Smolné štěstí (S03E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Jezdec na střeše (S06E13)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a kufřík (S04E02)
Hrdinové (TV seriál)
Umění klamu (S04E17)
Kriminálka New York (TV seriál)
Vlajka na půl žerdi (S06E13)
2009 JONAS (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Šampion v oleji (S05E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2007 Cane (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Měním se, tedy jsem (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace