foto

Iva Franks Singer

  • nar. 29.6.1962 (57 let)
    Carson City, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Alien Dawn
2006 Battlespace
2003 Dům neřesti 2
Malibu Spring Break
1997 Kozy, kozy, kozičky
1996 Jerry Maguire
Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 Nelítostný souboj

TV seriály

2012 Pokrevní příbuzní (TV seriál)
2011 Pronásledovaní: Někdo mě sleduje (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)
2007 Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1992 Human Factor, The (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Kvůli Santovi na pohotovosti (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace