foto

Hermione Gingold

  • nar. 9.12.1897
    Teddington, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.3.1987 (89 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Garbo mluví
1983 How to Be a Perfect Person In Just Three Days (TV film)
1977 Malá noční hudba
Simple Gifts (TV film)
1975 Tubby the Tuba
1971 Banyon (TV film)
1969 Winter of the Witch (TV film)
1967 Rocket to the Moon
1966 Munster, Go Home!
1965 Harvey Middleman, Fireman
Promise Her Anything
1964 I'd Rather Be Rich
Svět Henryho Orienta
1962 Gay Purr-ee
Obchodník s hudbou
1961 Naked Edge, The
1958 Gigi
Zvon, kniha a svíčka
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1953 Our Girl Friday
1952 Cosh Boy
Klub Pickwickovců
1943 Butler's Dilemma, The
1938 Meet Mr. Penny
1937 Merry Comes to Town
1936 Someone at the Door
1932 Dance Pretty Lady

TV seriály

1983 Hotel (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Pure Gingold (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)

TV pořady

1975 Celebrity Cooks (TV pořad)
Good Morning America (TV pořad)
1972 Special London Bridge Special, The (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1960 Frances Langford Show, The (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1954 Shower of Stars (TV pořad)
The George Gobel Show (TV pořad)
1953 Person to Person (TV pořad)
1952 I've Got a Secret (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace