foto

Kate Rorick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Two Player (S02E08)
B Sides (S02E06)
Shadow Selves (S02E03)
2017 Knihovníci (TV seriál)
And the Eternal Question (S03E08)
2016 Knihovníci (TV seriál)
And the Reunion of Evil (S03E03)
2015 Knihovníci (TV seriál)
A cesta vzdělání (S02E04)
A pravidlo tří (S01E07)
A bajky zkázy (S01E06)
2013 Emma Approved (TV seriál)
2012 Lizzie Bennet Diaries, The (TV seriál)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Past (S07E22)
Odkaz (S07E19)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Obrana a útok (S07E08)
Do hořkého konce (S06E21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky