foto

Claudelle Deckert

  • nar. 25.1.1976 (42 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
2003 Wilsberg - Letzter Ausweg: Mord (TV film)
2001 Hledám tátu (TV film)

TV seriály

2011 Poslední polda (TV seriál)
Smrt striptéra (S02E02)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)
1996 T.V. Kaiser (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace