foto

Claudelle Deckert

  • nar. 25.1.1976 (45 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2012 Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film)
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
2001 Hledám tátu (TV film)

TV seriály

2010 Poslední polda (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten dein Leben (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Ritas Welt (TV seriál)

Galerie (48)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky