foto

Karen Kopins

  • nar. 10.10.1958 (60 let)
    Ridgefield, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Lady In Waiting
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
1989 Oddíl z Beverly Hills
Perry Mason: Případ smrtící lekce (TV film)
1988 Circus (TV film)
Mrtvý nebo živý (TV film)
1986 Jake Speed
1985 Jiný život
Pro jedno kousnutí
Rychle vpřed

TV seriály

1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Dannyho úplně první rande (S01E17)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Prokletý let (S01E05)
1984 Riptide (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace