foto

Yeong-joo Seo

  • nar. 16.2.1998 (21 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Donghwa
2016 Doba temna
2015 Noongil
Proradní
2013 Moebius
2012 Mladistvý delikvent
Zloději
2010 Hal soo issneun jaga goohara
Salinui kang
2008 Ssanghwajeom

TV seriály

2017 Ranjeri sonyeosidae (TV seriál)
2016 Sollomoneui wijeung (TV seriál)
2015 Neoreul gieokhae (TV seriál)
Noongil (TV seriál)
2014 Cheongchun (TV seriál)
Sibpalse (TV seriál)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2012 Meiqwin (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Nae maeumi deulrini (TV seriál)
2010 Chohon (TV seriál)
2009 Hieoro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace