foto

Victor French

  • nar. 4.12.1934
    Santa Barbara, California, USA
  • zem. 15.6.1989 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
Little House: The Last Farewell (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
1982 Důstojník a džentlmen
1981 Cherokee Trail, The (TV film)
Choices
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
The Golden Moment: An Olympic Love Story (TV film)
1979 Amateur Night at the Dixie Bar and Grill (TV film)
1974 House on Skull Mountain, The
The Nickel Ride
Tribe, The (TV film)
1972 Chatova země
Ten druhý
1971 Divocí tuláci
1970 Byl jednou jeden lotr
Cutter's Trail (TV film)
Poslední bojovník
Rio Lobo
1969 Kovboj
Smrt pistolníka
1963 Quick and the Dead, The
Spencer's Mountain
1961 The Clown and the Kid
1960 Sedm statečných

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
1976 Sara (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Cimarron Strip (TV seriál)
Gentle Ben (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Hero, The (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
F Troop (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
77 Sunset Strip (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

TV pořady

1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV film)
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantastická cesta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace