foto

Patrick Gimenez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Piégé
2011 Rodinné zájmy
2007 Falešná identita
1989 Romuald et Juliette
1986 Kamikaze

TV seriály

1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2011 Recherche a l'interieur du film

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Piégé

Dokumentární

2011 Recherche a l'interieur du film

Režijní filmografie

Dokumentární

2011 Recherche a l'interieur du film

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace