foto

Bella Tanay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mansfeld - z vyššího hlediska
2002 Chacho Rom
1997 Zvoník od Matky boží (TV film)
1996 Csajok
1994 Doktor Mesmer
1989 A trónörökös (TV film)
Almási, avagy a másik gyilkos (TV film)
1988 Trn pod nehtem
1985 Egy kicsit én, egy kicsit te
Harminchárom névtelen levél (TV film)
1984 Don Carlos (divadelní záznam)
1983 Az utolsó futam (TV film)
1981 Dočasný ráj
Střepy
1980 A gyilkos köztünk van (TV film)
1979 Pevnost
1973 A hosszú előszoba (TV film)
1971 Sindibád
1968 Hosszú levél (TV film)

TV seriály

1999 7-es csatorna (TV seriál)
1993 Rizikó (TV seriál)
1987 Nyolc évszak (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Szomszédok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace