foto

Sándor Oszter

  • nar. 2.9.1948 (72 let)
    Győr, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Whiskey zloděj
2015 A fekete bojtár (TV film)
Argo 2
2013 A galamb papné (TV film)
2004 Argo
2002 A titkos háború (TV film)
1998 A templom egere (TV film)
1991 Pénzt, de sokat! (TV film)
1989 Vadon
1988 Ítéletidő (TV film)
1987 A komáromi fiú (TV film)
Gyere hozzám feleségül (TV film)
Kispolgárok (TV film)
Tánya (TV film)
1986 Földi kacaj (TV film)
1984 Deník pro mé děti
1983 A mi ügyünk, avagy az utolsó hazai maffia hiteles története (TV film)
Jobova vzpoura
Nagyvizit (TV film)
1981 Gyilkosság a 31. emeleten (TV film)
Mese az ágrólszakadt igricről (TV film)
Střepy
1980 Hordubal
1979 Bűnügy, lélekelemzéssel (TV film)
Doktor nikdo (TV film)
Pevnost
Slunovrat (TV film)
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
1978 Az elefánt (TV film)
Nem élhetek muzsikaszó nélkül
Osmdesát husarů
1977 A cárné összeesküvése (TV film)
A lőcsei fehér asszony (TV film)
A tanítvány (TV film)
Oči jako hvězdy
1976 Gyémántok (TV film)
1975 Hajdúk
Hogyan viseljük el szerelmi bánatunkat?!... (TV film)
Kopjások
Lili bárónő (TV film)
Tornyot választok (TV film)
1974 Ida regénye (TV film)
Ozorai példa (TV film)
1973 Die Tausenderreportage
Hlavou proti zdi
1972 Meztelen vagy
1971 Kitörés
1969 Agitátorok

TV seriály

2003 A négyes pálya (TV seriál)
1997 A Szórád-ház (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1983 Mint oldott kéve (TV seriál)
Franciaország 1855 - 1857 (E07)
1978 Z.szerkesztő emlékezetes esetei (TV seriál)
Magánnyomozás egy öngyilkosság ügyében (E01)
Ítélet előtt (TV seriál)
1973 Irgalom (TV seriál)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

1999 Istennél a kegyelem (TV film)
1997 In memoriam Gyöngyössy Imre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky