foto

Patricia Cutts

  • nar. 20.6.1926
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.9.1974 (48 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Private Road
1959 Battle of the Coral Sea
Na sever severozápadní linkou
Třaslavec
1958 Merry Andrew
1955 The Man Who Loved Redheads
1954 Happiness of Three Women, The
1953 Genie, The
Those People Next Door
1951 The Long Dark Hall
1950 Your Witness
1949 Adventures of P.C. 49, The: Investigating the Case of the Guardian Angel
I Was a Male War Bride
Madness of the Heart
1947 Just William's Luck

TV seriály

1972 Crown Court (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Suspicion (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1965 Call My Bluff (TV pořad)
1956 To Tell the Truth (TV pořad)
1951 Down You Go (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace