foto

H.P. Lovecraft

  • nar. 20.8.1890
    Providence, Rhode Island, USA
  • zem. 15.3.1937 (46 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2020 At the Mountains of Madness - kniha
2018 At The Reefers Of Madness - kniha
Sandra Munt y la Sociedad Thule - kniha
2017 H.P. Lovecraft's The Beast in the Cave - povídka
2016 Hypnos - povídka
2012 The Book - povídka
2011 Montagne della follia, La - kniha
Whisperer in Darkness, The - povídka
2010 Call, The - povídka
Die Farbe - kniha
Pickman's Muse - kniha
Three Shadows - povídka
Tähdet ovat väärin - kniha
2009 Nejtemnější zlo (TV film) - kniha
Picture in the House, The - kniha
2008 Beyond the Dunwich Horror - kniha
Colour from the Dark - kniha
Pickman's Model - kniha
2007 Chill - kniha
Cthulhu - kniha
Tomb, The - kniha
2006 Beyond the Wall of Sleep - kniha
Cool Air - kniha
Dunwich - kniha
Other Gods, The - kniha
2005 Strange Aeons: The Thing on the Doorstep - kniha
Volání Cthulhu - kniha
2004 Angry and Moist: An Undead Chronicle - kniha
Innsmouth Legacy - kniha
Tomb of Terror - kniha
2003 Dream-Quest of Unknown Kadath, The - kniha
Imperfect Solution, An:A Tale of the Re-Animator - kniha
La Casa sfuggita - kniha
Pickman's Model - kniha
2001 Dagon - kniha
Nyarlathotep - kniha
2000 Chilean Gothic - kniha
Cthulhu - kniha
1999 Cool Air - kniha
Return to Innsmouth - kniha
1998 Between the Stars - kniha
Out of Mind: The Stories of H.P. Lovecraft (TV film) - kniha
1997 Hound, The - kniha
1995 Zámecká zrůda - kniha
1994 Hrůza pod zemí - kniha
Outsider, The - kniha
1993 Necronomicon - kniha
1991 Zmrtvýchvstalý - kniha
1988 Pulse Pounders - kniha
Přízrak - kniha
1987 Kletba - povídka
1986 Ze záhrobí - kniha
1985 Re-Animator - kniha
1981 Pickman's Model - kniha
1980 Hudba Ericha Zanna - kniha
1970 Horor v Dunwichi - kniha
1968 Curse of the Crimson Altar - kniha
1967 Shuttered Room, The - kniha
1965 Die, Monster, Die! - kniha
1963 Strašidelný palác - povídka

TV seriály

2005 Mistři hrůzy (TV seriál) - povídka
Dreams in the Witch-House (S01E02) - povídka
1970 Night Gallery (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace