foto

Gina Bramhill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Agatha and the Midnight Murders (TV film)
2016 Masaryk
2015 Chicken
2014 Pleasure Island
2012 Followed, The
Frontier, The (TV film)
The Wedding Video
Červená světla
2011 Lotus Eaters
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Mid Life Christmas (TV film)

TV seriály

2020 Us (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Dark Mon£y (TV seriál)
Frayed (TV seriál)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
DJ na odstřel (S04E04)
Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
Živí a mrtví (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Otec Brown (TV seriál)
Autolykova dcera (S04E05)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Endeavour (TV seriál)
Uškrcení (S02E03)
2012 Without You (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Making History (S04E07)
Puppy Love (S04E06)
další epizody (6)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky