foto

Gina Bramhill

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Masaryk
2015 Chicken
2014 Pleasure Island
2012 Červená světla
Followed, The
Frontier, The (TV film)
Wedding Video, The
2011 Lotus Eaters
2010 Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Mid Life Christmas (TV film)

TV seriály

2017 Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
The Living and the Dead (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Endeavour (TV seriál)
Sway (S02E03)
2012 Without You (TV seriál)
Cena za lidskost (TV seriál)
The War Child (S04E08)
Making History (S04E07)
Puppy Love (S04E06)
další epizody (6)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace