foto

Sean McCann

  • nar. 24.9.1935 (83 let)
    Windsor, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adam's Testament
2015 La Trattoria Sitcom (TV film)
No Deposit
2014 Best Christmas Party Ever (TV film)
Big Fat Stone, The
2013 Real Gangsters
2010 Patricia Cornwell: Posedlost (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
Svatební války (TV film)
The Wives He Forgot (TV film)
2005 Novou cestou (TV film)
Pod hladinou
2004 Hokejový zázrak
Moss
Separate Peace, A (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Manželé Reaganovi (TV film)
2002 Chicago
Keep the Faith, Baby (TV film)
Strach promluvit (TV film)
2001 Kauza: Dítě (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Law of Enclosures, The
Možné světy
1999 Justice (TV film)
Rivalové
Rodina policajtů III (TV film)
Roswell: Mimozemšťané útočí (TV film)
1998 Pejskaři (TV film)
Simon Birch
Svědectví krve (TV film)
1997 Absolutní pravda (TV film)
Bordertown Café
Horká linka (TV film)
Především nikomu neublížím (TV film)
The Defenders: Payback (TV film)
Utrpení
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 Gangsteři v uniformách (TV film)
Hostile Advances: The Kerry Ellison Story (TV film)
Sins of Silence (TV film)
Swann
1995 Almost Golden: The Jessica Savitch Story (TV film)
Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Tommy Boy
Železný orel 4
1994 Kokosy v pralese
Lapeni v ráji
Million Dollar Babies (TV film)
Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
1993 Soused
Trial & Error (TV film)
Ďáblův advokát
1992 Já nepřijdu do nebe
Vražedné sliby (TV film)
1991 Nahý oběd
Útěk
1990 Common Ground (TV film)
Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
1989 Malé oběti (TV film)
Passion and Paradise (TV film)
Umývání mozků
1988 Trestní zákon
1987 Bláznivý měsíc
Duchem proti své vůli (TV film)
Recept na vraždu (TV film)
Taking Care
The Big Town
1986 Alex: The Life of a Child (TV film)
Let
Many Happy Returns (TV film)
Snadná kořist (TV film)
The High Price of Passion (TV film)
Unnatural Causes (TV film)
1985 Anna ze Zelených vršků (TV film)
Canada's Sweetheart: The Saga of Hal C. Banks
In This Corner (TV film)
Když se kácí les (TV film)
One Step Away
1984 Guardian, The (TV film)
Hokejová noc (TV film)
When We First Met (TV film)
1982 I Know a Secret
Off Your Rocker (TV film)
1981 Mlčení severu
Na život a na smrt
Tulips
1980 Atlantic City
Hank Williams: The Show He Never Gave
Hog Wild
Nic osobního
1979 Title Shot
Torn Between Two Lovers (TV film)
1978 Three Card Monte
Tyler
1977 Starship Invasions
Uncanny, The
World of Darkness, The (TV film)
1976 Far Shore, The
1975 Sudden Fury
1974 Quiet Day in Belfast, A

TV seriály

2011 Městečko Haven (TV seriál)
Kořeny (S02E05)
2009 The Listener (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
2001 Leap Years (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
1998 Noddy (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Medvídek (TV seriál)
1994 Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
I'll Take Manhattan (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1984 Kate Morris Vice President (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Hangin' In (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 Baxters, The (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1976 For the Record (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
Sidestreet (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace