foto

Eugene Clark

  • nar. 3.12.1951 (68 let)
    Tampa, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Clark Sisters: The First Ladies of Gospel (TV film)
2019 Nostalgic Christmas (TV film)
2018 Recall
2017 Bruno & Boots: This Can't Be Happening at Macdonald Hall (TV film)
Christmas Next Door (TV film)
2015 Born to be Blue
Look Again
2014 Bully Fighters
Trable dívčí kapely (TV film)
2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Domov neznámý
Únik z džungle
2011 High Chicago
2009 Dolanův cadillac
Příliš pozdě na loučení (TV film)
Trosečníci (TV film)
Zazděná
2007 Ozvěny mrtvých: Návrat (TV film)
Reportér v ringu
Still Small Voices (TV film)
Z vězení do éteru
2006 Chlapi z karavanů
Doomstown (TV film)
2005 Fighting the Odds: The Marilyn Gambrell Story (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
Země mrtvých
2004 Man in the Mirror: The Michael Jackson Story (TV film)
Napravitelné chyby (TV film)
2003 Jasperský lynč (TV film)
Sounder (TV film)
2002 Spasitel (TV film)
2001 Kauza smrti
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Detektiv Wilderová
Kdo zabil děti z Atlanty? (TV film)
Magický Marciano
Na nejisté půdě (TV film)
Turn It Up
1999 One Heart Broken Into Song
V tajných službách (TV film)
1998 Seznam mrtvých (TV film)
Vykoupení z ráje (TV film)
Zemětřesení v New Yorku (TV film)
Život v deltě
1997 Joe Torre: Curveballs Along the Way (TV film)
Možná jsem vrah (TV film)
1996 Windsorský protokol (TV film)
1995 Amnézie (TV film)
Gladiator Cop
1994 Osudový slib: Příběh Alexandry O´Harové (TV film)
TekWar (TV film)
TekWar II (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
TekWar: TekLab (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
Trial & Error (TV film)
1992 From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV film)
Muž s mečem
Split Images (TV film)
1991 Knight Rider 2000 (TV film)
Plymouth (TV film)
1990 Equal Justice (TV film)
Johnny Ryan (TV film)
Kissing Place (TV film)
1989 Milénium
Umývání mozků
1988 Být dobrou matkou
1987 Echoes in the Darkness (TV film)
Tři muži a nemluvně
1986 Doživotí (TV film)
Let
Unnatural Causes (TV film)
1985 Martinův den
Skořápky (TV film)
1984 The House of Dies Drear (TV film)
Thrillkill
1981 Nevhodné informace

TV seriály

2018 In Contempt (TV seriál)
2017 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Perleť (S01E01)
Soukromé očko (TV seriál)
Kodex soukromého detektiva (S02E06)
Dark Matter (TV seriál)
Isn’t That a Paradox? (S03E09)
2015 Nebezpečné umění (TV seriál)
2014 Remedy (TV seriál)
Space Riders: Division Earth (TV seriál)
2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Swans (S02E01)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Don't Say Goodbye (S02E13)
Xs and Os (S02E12)
Now or Never (S02E11)
další epizody (8)
Firma (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
The Girl Who Fae'd with Fire (S02E17)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Where in the World Is Carmen Vega (S01E13)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Majority Rules! (TV seriál)
The Line (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Advokátka (S02E12)
Beze stopy (S02E10)
Hráč (S02E09)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Hra na novomanželé 1.část (S02E05)
Odstřelovač (S02E02)
Němý svědek (S02E01)
další epizody (9)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Tichá noc (S01E07)
Tichý zloděj (S01E05)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Little Men (TV seriál)
The Last Don II (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Strange Bedfellows (S03E04)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Deceit (S02E13)
Abandoned (S02E12)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
Runaway (S02E08)
Writer Wrong (S02E07)
další epizody (14)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Wall (S03E23)
1988 Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Hot Shots (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Známosti z Noon Street (S02E03)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Horká noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Dead Meat Walking: A Zombie Walk Documentary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky