foto

Thomas Draeger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Ein Hund namens Freitag (TV film)
1986 Lisa und die Riesen
1979 Metin

TV seriály

1990 Achterbahn (TV seriál)
1973 Rappelkiste (TV seriál)

Dokumentární

1972 Weg des Hans Monn, Der
1971 Oh! Movie! (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1998 Ein Hund namens Freitag (TV film)
1989 Brausepulver - Berta und die Stürmer (TV film)
1988 Rosalinds Elefant
1986 Lisa und die Riesen
1979 Metin

TV seriály

1997 Flieg, Opa, flieg! (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1983 Bettkantengeschichten (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
1973 Rappelkiste (TV seriál)

Dokumentární

1971 Oh! Movie! (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace