foto

Anna Hausburg

  • nar. 30.11.1989 (31 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Nevěsta mého bratra (TV film)
2018 In aller Freundschaft - Zwei Herzen (TV film)
2017 Inga Lindström: Kuchařka lásky (TV film)
2016 Plavba snů: Loira (TV film)
2014 16 über Nacht! (TV film)
True Love Ways
2012 Schlaflos in Schwabing (TV film)
2011 Alles was recht ist - Sein oder Nichtsein (TV film)
Alles was recht ist - Väter, Töchter, Söhne (TV film)
Annas Erbe (TV film)
Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
2010 Der Doc und die Hexe (TV film)
Katie Fforde: Slavnostní okamžik (TV film)
Král zlodějů (TV film)
První láska (TV film)
2009 Alles was recht ist - Die italienische Variante (TV film)
Bleib bei mir (TV film)
Hinter blinden Fenstern (TV film)
Zmatek v srdci (TV film)
Čachtická paní
2008 Annas Geheimnis (TV film)
O Šípkové Růžence (TV film)
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
Leroy
Mein alter Freund Fritz (TV film)
2006 Freundinnen fürs Leben (TV film)
Papa und Mama (TV film)
Papa und Mama - Ein Jahr später (TV film)
Podivné experimenty
2005 Max und Moritz Reloaded
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)

TV seriály

2020 Käthe und ich (TV seriál)
Papakind (E04)
Zurück ins Leben (E03)
Die Inselärztin (TV seriál)
Das Rätsel (E06)
2019 Käthe und ich (TV seriál)
Das Findelkind (E02)
Dornröschen (E01)
Stralsund (TV seriál)
Schattenlinien (E14)
SOKO Wismar (TV seriál)
Welpenschutz (S17E07)
2018 Krüger (TV seriál)
Küss die Hand, Krüger (E03)
Krügers Odyssee (E02)
Lena Lorenz (TV seriál)
Zwei Väter (S04E03)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Herzklopfen (S04E13)
Správná dvojka (TV seriál)
Gestorben wird immer (E71)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Glauben und Hoffen (S02E09)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Störenfried (S12E20)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Online-Girl (S15E06)
2014 Hotel snů (TV seriál)
Maroko (E20)
Kobra 11 (TV seriál)
Mladé a výbušné (S19E02)
2012 Hotel snů (TV seriál)
Brazílie (E18)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Lásce není přáno (S02E12)
Hotel snů (TV seriál)
Maledivy (E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Abend DDR (S10E31)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Querschläger (E42)
2010 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Giftpfeil (S02E06)
2009 Deník doktorky (TV seriál)
No super, bez Marka je všechno na nic (S02E04)
Policie Hamburk (TV seriál)
Heimliche Liebe (S03E22)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der schwarze Ritter (S06E13)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Wahre Schönheit … (S11E10)
2007 Doktor Martin (TV seriál)
Elvis a polda (TV seriál)
Plavba snů (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Meine schönsten Jahre (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky