foto

Janet-Laine Green

  • nar. 31.12.1951 (68 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Born to be Blue
Hello, It's Me (TV film)
2014 Dirty Singles
2011 Zatajená minulost (TV film)
2010 Verona
Záhadná minulost
2007 Moje svatba (TV film)
Tvář anděla
2006 Motel Niagara
2005 Tagged: The Jonathan Wamback Story (TV film)
2004 Dead Lawyers (TV film)
The Limit
2001 Medvídci
Přístav (TV film)
2000 Americká dívka (TV film)
Anne of Green Gables: The Continuing Story (TV film)
Harryho případ (TV film)
Zotročení: Příběh Fanny Kembleové (TV film)
Záhadné zmizení (TV film)
1999 Babar král slonů
The Girl Next Door (TV film)
Zaujmi pózu
1998 Moonlight Becomes You (TV film)
Nebezpečný kontrakt (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1997 End of Summer (TV film)
1996 Undertaker
1995 Fight for Justice: The Nancy Conn Story (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
1994 The Circle Game
1993 Medicine River (TV film)
Rodinné fotografie (TV film)
1992 The Shower
Ve hře je diamant (TV film)
Vita da cane
Černá smrt (TV film)
1990 Primo Baby
1988 Cowboys Don't Cry
1987 Temné síly
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1986 Bullies
Do vlastních řad (TV film)
Murder Sees the Light (TV film)
Starostliví medvídkové 2
1985 Starostliví medvídci
1983 Chautauqua Girl (TV film)
1982 Love

TV seriály

2016 This Life (TV seriál)
Choose Life (S02E10)
Well Fought, My Love (S02E09)
Destruction as Creation (S02E08)
další epizody (10)
2015 This Life (TV seriál)
Should Have Known Better (S01E10)
Dark Retreat (S01E09)
My Body Lies Over the Ocean (S01E08)
další epizody (10)
Saving Hope (TV seriál)
Trading Places (S03E14)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nevyléčitelné případy (S08E13)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch na rohu (S06E03)
2011 She's the Mayor (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Přeskočila jiskra (S02E04)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Jacob Two-Two (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Výlet (S03E01)
1997 Diabolik (TV seriál)
Franklin (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
Medvídek (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
The Return of Gus Pike (S06E01)
1994 Liberty Street (TV seriál)
Wild C.A.T.S: Covert Action Teams (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Abandoned (S02E12)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Hot Shots (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Screaming Woman (S01E05)
1985 Horká noc (TV seriál)
Starostliví medvídci (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky