foto

Glenn Fitzgerald

  • nar. 21.12.1971 (46 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Detroit
2007 Lovely by Surprise
Neal Cassady
2006 Sahibka
2005 Bittersweet Place
Confess
Nevěřte mužům
2002 40 dnů a 40 nocí
Igby
2001 Svatý boj
Ukradni, co můžeš!
Zabít nebo zemřít: Hráči - série sedmá
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
Miluj mě
Osudové setkání
1999 Judy Berlin
Šestý smysl
1998 Dražší než rubíny
Second Skin
1997 Ledová bouře
Na vlastní pěst
Number One Fan
Rhinoceros Hunting In Budapest
1996 Flirtování s katastrofou
Manny & Lo

TV seriály

2016 Miliardy (TV seriál)
The Conversation (S01E12)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
2012 Prozíravost (TV seriál)
Světlo (S01E10)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Náhlá smrt (S09E02)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Bad Guy (S02E13)
The Unexpected Arrival (S02E12)
The Convertible (S02E11)
další epizody (4)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Plan (S02E08)
The Summer House (S02E07)
další epizody (9)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Nutcracker (S01E10)
The Watch (S01E09)
The Country House (S01E08)
další epizody (10)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Caged Bird (E13)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Posmrtné dílo (S04E02)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Naposled (S02E13)
Tebe beru (S02E12)
Lhář a děvka (S02E11)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Sunday in the Park with Jorge (S11E11)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Paranoia (S06E06)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace