foto

Gabrielle Brennan

  • nar. 23.10.1996 (23 let)
    Livingston, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Atentát na střední
2007 Noise
Pocit viny
2006 Walker Payne

TV seriály

2014 The Time of Our Lives (TV seriál)
The Accident (S02E01)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cage (S08E08)
Záchvat (S07E13)
1998 Ranaři (TV seriál)

Dokumentární

2006 Tajný život Florence Broadhurstové

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky