foto

Emma Lahana

  • nar. 27.6.1984 (34 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Afterparty
2012 Big Time Movie (TV film)
2011 Trading Christmas (TV film)
2010 Bez šance
Dear Mr. Gacy
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Polární bouře (TV film)
Ratko: The Dictator's Son
2008 Girlfriend Experience
Tvrdá hra 3: Juniorská liga
2007 Agent z vesmíru
Nobody (TV film)
2003 Jedno přání (TV film)

TV seriály

2018 Cloak & Dagger (TV seriál)
Back Breaker (S01E09)
Ghost Stories (S01E08)
Funhouse Mirrors (S01E06)
další epizody (6)
Soukromé očko (TV seriál)
The Hills Have Eyes (S02E15)
2013 Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Spi, miláčku, spi (S04E12)
Výstřel ve tmě (S04E11)
další epizody (11)
2010 Superkočky (TV seriál)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Večer s panem Yangem (S03E16)
2008 Hlídka (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vyděděnec (S04E15)
Láska je Láska (TV seriál)
Lesby utržené ze řetězu (S05E07)
2007 Power Rangers: Operace Overdrive (TV seriál)
Ranč Heartland (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Does Kyle Dream of Electric Fish? (S02E06)
Lovci duchů (TV seriál)
Tall Tales (S02E15)
2006 Whistler (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace