foto

Piera Degli Esposti

  • nar. 13.3.1939 (81 let)
    Bologna, Emilia-Romagna, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Favola
I delitti del barlume: aria di mare (TV film)
2016 Assolo
My Italy
Sladké sny
Uši
2015 Banat
Chlór
In un posto bellissimo
Leoni
2013 Benvenuto Presidente!
2012 Pulce non c'è
2011 Atelier Fontana - Le sorelle della moda (TV film)
Un milione di giorni
2010 Genitori & figli:) - Agitare bene prima dell'uso
I baci mai dati
I bambini della sua vita
2009 Davidovy narozeniny
Giulia nechodí večer ven
L'altra metà
Mannaggia alla miseria (TV film)
Principessa
2008 Božský
Muž, který miloval
2006 4-4-2 - Il gioco più bello del mondo
Neznámá
Tre donne morali
2003 Inganno, L' (TV film)
Vestito da sposa, Il
2002 Ora di religione: Il sorriso di mia madre, L'
2000 Alice
1996 Metalmeccanico e parrucchiera in un turbine di sesso e di politica
Nerolio
1991 Vita che ti diedi, La (TV film)
1989 Decimo clandestino, Il (TV film)
1988 Appassionata, L'
Don Bosco
1986 Coda del diavolo, La
1983 Scherzo del destino in agguato dietro l'angolo come un brigante da strada
1982 Giocare d'azzardo
1981 Sogni d'oro
1973 Skalpel v rukou bílé mafie
1969 Médea
Ve znamení štíra
1967 Questi fantasmi
Trio

TV seriály

2019 Ognuno è Perfetto (TV seriál)
2012 Rodinná sága (TV seriál)
2008 Bláznivé lásky (TV seriál)
2004 Diritto di difesa (TV seriál)
1989 Promessi sposi, I (TV seriál)
1980 Il fascino dell'insolito (TV seriál)
1979 Altro Simenon, L' (TV seriál)
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
1966 Conte di Montecristo, Il (TV seriál)

Dokumentární

2017 Lievito madre. Le ragazze del secolo scorso
2014 Ferite a morte (TV film)
2013 Tutte le storie di Piera
2011 Case chiuse - vyp.
2007 Marco Ferreri: Il regista che venne dal futuro

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky