foto

Joseph Kell

  • nar. 15.4.1960 (59 let)
    Gilbert Plains, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 If I Were You
2005 Americká zbraň
Lži a zrada (TV film)
2003 Strach (TV film)
1999 Love Is Strange (TV film)
Zkouška dospělosti
1998 Bílé lži (TV film)
Vykosťovač
1997 Dinner at Fred's
Démon
1993 Barbaři za branou (TV film)
1989 Večeře o osmé (TV film)
1988 Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 Deadly Deception (TV film)
1986 Odplata (TV film)
Vražda v uniformě (TV film)
1984 Special People (TV film)

TV seriály

2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
Shake the Trees (S06E07)
2013 Played (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Kalifornské léto (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Komplikace (S02E11)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
All Is Mended (S03E14)
2002 Hidden Hills (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
První sníh (S09E08)
Frasier (TV seriál)
Jedna ku deseti tisícům (S10E07)
2001 MythQuest (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nos (S02E04)
JAG (TV seriál)
Vycházka (S06E18)
2000 Neviditelný (TV seriál)
Titus (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Maska smrti (S01E23)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace