foto

Herb Edelman

  • nar. 5.11.1933
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 21.7.1996 (62 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Cops n Roberts
1993 Někdo to rád studené
1992 Grass Roots (TV film)
1989 Just Temporary (TV film)
1986 Maggie (TV film)
1985 Picking Up the Pieces (TV film)
1984 Pojízdná kantýna
1983 Shooting Stars (TV film)
Smorgasbord
1981 Správná trefa
1980 Marathon (TV film)
Prosba o lásku (TV film)
1979 Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Apartmá v Kalifornii
Frankie and Annette: The Second Time Around (TV film)
Goin' Coconuts
Special Olympics (TV film)
The Comedy Company (TV film)
1977 Have I Got a Christmas for You (TV film)
Model plechová Lízinka
1976 Ashes of Mrs. Reasoner, The (TV film)
Smash-Up on Interstate 5 (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
Hearts of the West
1974 Japonská mafie
Na titulní straně
Strange and Deadly Occurrence, The (TV film)
1973 Steambath (TV film)
Takoví jsme byli
1972 Of Thee I Sing (TV film)
Válka mezi muži a ženami
1971 Banyon (TV film)
Neon Ceiling, The (TV film)
The Feminist and the Fuzz (TV film)
1969 In Name Only (TV film)
1968 Miluji tě, Alice B. Toklasová!
P.J.
Podivný pár
1967 Bosé nohy v parku
Náš muž Flint 2: Flint opět v akci
1965 Kibbee Hates Fitch (TV film)

TV seriály

1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1993 Second Half, The (TV seriál)
The Mommies (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda se slevou (S10E09)
Vraždící fantom (S10E04)
Dům, kde bydlel Hemingway (S10E02)
1992 Batman (TV seriál)
The Cat and the Claw: Part II (S01E08)
The Cat and the Claw: Part I (S01E01)
The Golden Palace (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
One Flew Out of the Cuckoo's Nest: Part 2 (S07E26)
One Flew Out of the Cuckoo's Nest: Part 1 (S07E25)
Ebbtide VI: The Wrath of Stan (S07E18)
1991 MacGyver (TV seriál)
Těžké rozhodování (S07E10)
Milovníci přírody (S06E18)
The Golden Girls (TV seriál) - herec, a.z.
The Monkey Show: Part 2 (S07E09)
The Monkey Show: Part 1 (S07E08)
Mother Load (S07E06)
další epizody (7)
1990 The Bradys (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Fathers and Lovers (S03E15)
MacGyver (TV seriál)
Ztracený Amadeus (S05E18)
The Golden Girls (TV seriál)
Zborn Again (S06E07)
If at Last You Do Succeed (S06E03)
The President's Coming! The President's Coming! Part 2 (S05E26)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Be a Good Girl (S02E15)
The Golden Girls (TV seriál)
All That Jazz (S05E10)
We're Outta Here: Part 1 (S04E25)
Rites of Spring (S04E23)
další epizody (4)
1988 Beauty and the Beast (TV seriál)
Temptation (S01E15)
The Golden Girls (TV seriál)
Bang the Drum, Stanley (S04E05)
Mother's Day (S03E25)
My Brother, My Father (S03E17)
1987 Out of This World (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
The Audit (S03E10)
Brotherly Love (S03E08)
Son-in-Law Dearest (S02E23)
další epizody (4)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Take Him, He's Mine (S02E03)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda na zakázku (S02E12)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
The Return of Dorothy's Ex (S01E11)
Guess Who's Coming to the Wedding? (S01E02)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda Sherlocka Holmese (S01E01)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Ladies' Man (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kapitánova švagrová (S05E16)
1977 Blansky's Beauties (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lanigan's Rabbi (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Big John, Little John (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Oživlá minulost (S04E11)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
1973 Diana (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Maude (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Matt Lincoln (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Hey, Landlord (TV seriál)
It's About Time (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Honey West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Reportér (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Bill Cosby Special, or?, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky