foto

Hayley Mills

  • nar. 18.4.1946 (73 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Foster
2010 Výprava za pokladem
2009 Mandie a tajná chodba
2004 Dokonale čestní
1994 Skřítek v Central Parku
1990 After Midnight
Back Home (TV film)
1989 Parent Trap III (TV film)
Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
1988 Schůzka se smrtí
1986 Parent Trap II (TV film)
1985 The Walt Disney Comedy and Magic Revue
1976 Bananas Boat, The
1975 Deadly Strangers
The Kingfisher Caper
1974 Only a Scream Away (TV film)
1972 Endless Night
1971 Mr. Forbush and the Penguins
1970 Take a Girl Like You
1968 Twisted Nerve
1967 Afrika - V texaském stylu
Pretty Polly
1966 Sky West and Crooked
The Daydreamer
The Family Way
The Trouble with Angels
1965 The Truth About Spring
Zatracená kočka
1964 The Chalk Garden
The Moon-Spinners
1963 Summer Magic
1962 Po stopách trosečníků
1961 Mluviti do větru
The Parent Trap
1960 Pollyanna
1959 Korunní svědek
1947 Jak vzpomínáme

TV seriály

2019 Pitching In (TV seriál)
2014 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Divoká sklizeň (S16E03)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2006 Život v buši (TV seriál)
1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gríbl (S02E06)
1984 Pohádky bratří Grimmů a příběhy z pohádkových knih (TV seriál)
1981 Flame Trees of Thika, The (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Age of Believing: The Disney Live Action Classics (TV film)
2007 British Film Forever (TV seriál)
2006 Life Is a Dream in Cinema: Pola Negri
2000 Child Stars: Their Story (TV film)
Sir John Mills' Moving Memories
1999 A&E Biography: Hayley Mills Seeing Double (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1965 The Love Goddesses

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky