foto

Oaklee Pendergast

Biografie

Oaklee Pendergast si zahral Sima, najmladšieho syna Naomi Watts a Ewana McGregora vo filme Nič nás nerozdelí a následne sa objavil v úspešnom horore Wer. Študoval na divadelnej škole Sylvie Young, ktorú navštevoval od útleho veku a objavil sa v rade populárnych britských televíznych seriálov.

ITAfilm

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Show
2014 Žena v černém 2: Anděl smrti
2013 Wer
2012 Nic nás nerozdělí

TV seriály

2020 Home (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2019 Home (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Feed (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2018 Marcella (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2016 Camping (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
Come Home (S02E01)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky