foto

Mircea Albulescu

  • nar. 4.10.1934
    Bukurešť, Rumunsko
  • zem. 8.4.2016 (81 let)
    Bukurešť, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aniversarea
2015 Omulan!
2007 Ticalosii
Youth Without Youth
2002 Al matale, Caragiale (TV film)
Tandretea lacustelor (TV film)
1996 Scrisorile prietenului (TV film)
1995 Craii de Curtea Veche
1994 Le travail du furet (TV film)
Somnul insulei
1993 Cel mai iubit dintre pamînteni
Mandroid
Rosenemil
Trahir
1992 Ramanerea
1991 Drumul câinilor
1989 Momentul adevarului
Serenada pe Dunare
1988 Cantec in zori
Flacari pe comori
1987 Punct si de la capat
1986 Anotimpul iubirii
Cale libera
Totul se plateste
Zlatý transport
1985 Noi, cei din linia întîi
Ziua Z
1984 Horea
1983 Amurgul fantanilor
Dragostea si revolutia
Nebezpečná zatáčka
1982 La capatul liniei
Wilhelm Cuceritorul
1981 Inghititorii de sabii
Orgolii
Past na žoldnéře
Semnul sarpelui
1980 Ancheta
1979 Cumpana
Námořník a pes
Tragické prázdniny
Umělkyně, dolary a Transylvánci
Un om în loden
1978 Autobus smrti
Bratele Afroditei
Drumuri în cumpana
Revansa
Zvláštní vydání
1977 Kronika bosých vládců
Pentru patrie
Tufa de Venetia
1976 Ultima noapte a singuratatii
Zile fierbinti
1975 Transport
Za mostem
1974 Poslední představení
Trei scrisori secrete
Úplně sám
1973 Dlouhá noc bez úsvitu
Sedm dnů
Tatăl risipitor
1972 Bariera
Sageata capitanului Ion
1971 Poslední křížová výprava
Puterea si adevarul
V zelených pahorcích
1969 Canarul si viscolul
Prea mic pentru un razboi atît de mare
1968 Trajánův sloup
Vin ciclistii
1967 Dákové
1957 Pasarea furtunii
1955 Poplach v horách

TV seriály

2001 Detectiv fara voie (TV seriál)
1994 Ochii care nu se vad (TV seriál)
1971 Mořský vlk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky