foto

Yoon-suk Choi

  • nar. Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Yoori goodoo (TV seriál)
2001 Shin hwa (TV seriál)
1999 Cheongchun (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
1993 Woorideului cheonkuk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace