foto

Anne Ramsay

  • nar. 1.9.1960 (58 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Šílenství Debory Loganové
2013 Hunt for the Labyrinth Killer (TV film)
The Truth About Emanuel
2010 Poslední boj Ransoma Pridea
2009 Off the Ledge
Tanner Hall
Wild About Harry
2008 Hloubka duše
2007 Death Strip, The
2006 Merry Little Christmas, A
The Cassidy Kids
2005 Getting to Know You
Heart of the Beholder
Pool Guys (TV film)
2004 One Time Thing, A
Vražda v Hollywoodu (TV film)
2003 Underground
2001 Planeta opic
2000 Chilli, sex a samba
1996 Expert
Všechno za život (TV film)
1995 Dokonalé alibi
1993 Vražda nevinných (TV film)
1992 Critters 4
Velké vítězství
1991 Causa Wardových
1989 Taste of Hemlock, A
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
1987 Unfinished Business

TV seriály

2017 StartUp (TV seriál)
Early Adopters (S02E03)
Disruption (S02E01)
2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
2014 Extant (TV seriál)
Návrat (S01E01)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Lepší člověk (S03E19)
Zpátky v sedle (S03E18)
Smůla, kam se podíváš (S03E17)
další epizody (4)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Labutí píseň (S02E07)
Sestra Hawthornová (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Co se stalo včera v noci (S03E09)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
Jasné jako facka (S03E07)
další epizody (6)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Poloha plodu (S03E17)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Related (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lascivní tanec (S02E02)
Láska, lítost, loučení (S02E01)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Osamělí (S05E10)
Píseň našeho života (S05E08)
Mír v duši (S05E06)
další epizody (6)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Láska bolí (S01E13)
Lapák (S01E12)
Letní slavnost (S01E11)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk má padáka (S03E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Co přináší trpělivost (S02E11)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Až do konce, 2. část (S07E22)
Až do konce, 1.část (S07E21)
Strýček Phil se vrací do školy (S07E14)
další epizody (4)
1998 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Den díkůvzdání (S07E07)
Puma v kuchyni (S07E04)
Bolení v krku (S07E02)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Porod 2/2 (S05E24)
Týden před dnem D (S05E23)
Bobby (S05E21)
další epizody (8)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Papa's Got a Brand New Bag (S03E03)
Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Únik informací (S05E07)
Její rodiče (S05E06)
Mozaika (S05E04) - a.z.
další epizody (12)
1995 Jsem do tebe blázen (TV seriál) - herec, a.z.
Silvestr (S04E09)
Nechápu to (S04E05)
Test (S04E03) - a.z.
další epizody (15)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Ještě jednou s citem (S03E09)
Hlavně, aby se dostalo na všechny (S03E08)
Cestou domů (S03E07)
další epizody (18)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Edna se vrací (S02E11)
Pár srdcí (S02E09)
Překvapení (S02E08)
další epizody (14)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Otrávení sousedé (S01E10)
Proti směru jízdy (S01E09)
Jsem rád, když jsi ráda (S01E06)
další epizody (7)
1991 The Man in the Family (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
Doctor Doctor (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Posel (S02E20)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Jak prosté, drahý Date (S02E03)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace