foto

Christopher Stapleton

  • nar. 18.2.1971 (49 let)
    Springfield, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Crave
2008 Eyes Front
Kemper
Megan
2007 Než si pro nás přijde
Sex 100+1
Suck
2006 Seclusion
2005 Co je šeptem...
2000 Black Friday
Ides of March
1999 Modrý blesk
1998 Aurora

TV seriály

2009 Zapomenutí (TV seriál)
2008 30 Days of Night: Dust to Dust (TV seriál)
Akta Z (TV seriál)
Za svitu měsíce (TV seriál)
The Mortal Cure (E12)
Dr. House (TV seriál)
Ať jedí koláče (S05E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sex, lži a silikon (S05E04)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Spodní proudy (S02E23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Rio (S05E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S05E24)
2005 E-Ring (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Svědek (S02E14)
2002 Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 As If (TV seriál)
Svět podle Jima (TV seriál)
2000 JAG (TV seriál)
Odkaz, část 1. (S06E01)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Akta X (TV seriál)
Země snů II (S06E05)
Země snů I (S06E04)
1997 JAG (TV seriál)
Zásahová jednotka (S02E11)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Out of Africa (S03E01)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Video kompilace

1998 Akta X: Identita (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky