foto

Kay Cannon

  • nar. 22.8.1974 (44 let)
    Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Ladíme 3
2015 Ladíme 2
2012 Ladíme!

TV seriály

2017 Girlboss (TV seriál)
The Launch (E13)
I Come Crashing (E12)
Garbage Person (E11)
další epizody (6)
2014 Cristela (TV seriál)
2013 Nová holka (TV seriál)
Blbeček (S03E02)
Rozlučka se svobodou (S02E22)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
Nový začátek (S02E01)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 2 (S06E07)
Hey, Baby, What's Wrong?: Part 1 (S06E06)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Everything Sunny All the Time Always (S05E22)
Double-Edged Sword (S05E14)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Chain Reaction of Mental Anguish (S05E09)
Den matek (S04E20)
Troják (S04E17)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Lizina Talk Show (S04E07)
Jackie Jormp-Jampová (S03E18)
2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční speciál (S03E06)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Někoho milovat (S02E06)
Ve smokingu (S01E12)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kazišuci

Herecká filmografie

Filmy

2013 Little Tin Man, The
2009 Mystery Team
2001 Výtah smrti

TV seriály

2015 Barely Famous (TV seriál)
2012 Nová holka (TV seriál)
Vajíčka (S02E09)
2009 Studio 30 Rock (TV seriál)
Darujte ledvinu (S03E22)
2007 Studio 30 Rock (TV seriál)
Vánoční mejdan (S02E09)
Ohňostroj (S01E18)

TV pořady

2017 The IMDb Show (TV pořad)

Producentská filmografie

Tvůrcovská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace