foto

Henning Mankell

  • nar. 3.2.1948
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 5.10.2015 (67 let)
    Göteborg, Västra Götalands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Muž z Pekingu (TV film) - kniha
2010 Kennedys Hirn (TV film) - kniha
2007 Wallander: Pyramiden - kniha
2005 O krok vzad - kniha
2004 Návrat tanečního mistra (TV film) - kniha
2003 Mannen som log (TV film) - kniha
2001 Villospår (TV film) - kniha
1998 Comédia Infantil - kniha
1996 Den vita lejoninnan - kniha
1995 Hundarna i Riga - kniha

TV seriály

2016 Wallander (TV seriál) - kniha
Neklidný muž (S04E03) - kniha
Lekce lásky (S04E02) - kniha
Bílá lvice (S04E01) - kniha
2013 Wallander (TV seriál) - kniha
Sorgfågeln (S03E06) - kniha
Mordbrännaren (S03E05) - kniha
Saknaden (S03E04) - kniha
další epizody (6)
2012 Wallander (TV seriál) - kniha
Než přijde mráz (S03E03) - kniha
Mrtví ve člunu (S03E02) - kniha
Podzimní událost (S03E01) - kniha
2010 Wallander (TV seriál) - kniha
Pátá žena (S02E03) - kniha
Muž, který se usmíval (S02E02) - kniha
Anonymní zabijáci (S02E01) - kniha
Wallander (TV seriál) - kniha
Vittnet (S02E13) - kniha
Indrivaren (S02E12) - kniha
Arvet (S02E11) - kniha
další epizody (4)
2009 Wallander (TV seriál) - kniha
Dödsängeln (S02E09) - kniha
Skytten (S02E08) - kniha
Läckan (S02E07) - kniha
další epizody (8)
2008 Wallander (TV seriál) - kniha
O krok pozadu (S01E03) - kniha
Firewall (S01E02) - kniha
Na špatné stopě (S01E01) - kniha
2006 Brandvägg (TV seriál) - kniha
Wallander (TV seriál) - kniha
Hemligheten (S01E13) - kniha
Jokern (S01E12) - kniha
Blodsband (S01E11) - kniha
další epizody (6)
2005 Wallander (TV seriál) - kniha
Mastermind (S01E06) - kniha
Afrikanen (S01E05) - kniha
Mörkret (S01E04) - kniha
další epizody (6)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál) - kniha
2003 Talismanen (TV seriál) - kniha
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál) - kniha
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál) - kniha
1970 Místo činu (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Villospår (TV film)
1997 Etterfølgeren

TV seriály

2009 Wallander (TV seriál)
Kuriren (S02E03)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Den svaga punkten (S01E07)
2000 Labyrinten (TV seriál)
1999 Etterfølgeren (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Talismanen (TV seriál)

Dokumentární

2010 Nordic Noir: The Story of Scandinavian Crime Fiction (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

2012 Min sanning (TV pořad)
2006 Dekkariaika (TV pořad)
2003 Druckfrisch (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Durch die Nacht mit... (TV pořad)
1997 Nachtstudio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace