foto

Jonathan Malen

  • nar. 23.10.1987 (32 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Stealing School
2017 Cardinals
2015 People Hold On
2014 Vražedné spolčení
2013 Ti ho cercata in tutti i necrologi
2012 Dům na konci ulice
2008 Rocker
2007 Charlie Bartlett
2006 Tančím, abych žil
2005 Pod hladinou
Vosy útočí (TV film)
2004 Protivný sprostý holky
2001 Santův zatoulaný sob
2000 Dotek zla
Posedlost (TV film)
1999 Jak přichází láska (TV film)

TV seriály

2018 Příběh služebnice (TV seriál)
June (S02E01)
2017 The Mist (TV seriál)
Show and Tell (E03)
Withdrawal (E02)
Pilot (E01)
Agresivní virus (TV seriál)
The Blood Tax (S04E02)
2013 Kráska a zvíře (TV seriál)
Never Turn Back (S01E22)
2011 Poznáváme přírodu (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 Hranice (TV seriál)
Hate Metal (S03E04)
2004 Dark Oracle (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 Girlstuff/Boystuff (TV seriál)
The Blobheads (TV seriál)
2001 Screech Owls (TV seriál)
The Ripping Friends (TV seriál)
1999 Angela Anaconda (TV seriál)
1998 Mythic Warriors: Guardians of the Legend (TV seriál)
Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky