foto

Petar Zekavica

  • nar. 8.10.1979 (39 let)
    Bělehrad, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ebigejl
Sjem užinov
2018 Na poroge ljubvi (TV film)
Poslednij šans
Za hranou možností
2016 Geroj
2013 Vsjo vključeno 2
2012 Match
2011 All Inclusive ili Vsjo vključeno!
PiraMMMida
2008 Matěrinskij instinkt (TV film)

TV seriály

2019 Drzavni sluzbenik (TV seriál)
Živaja mina (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Otcy (TV seriál)
Poslednij dovod (TV seriál)
Sadovoje kolco (TV seriál)
Vokalno–kriminalnyj ansambl (TV seriál)
Živoj (TV seriál)
2016 Ključi (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Ochota na ďjavola (TV seriál)
Prizrak na dvoich (TV seriál)
Sparta (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Familnyje cennosti (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
2014 Dve legendy (TV seriál)
Rasplata (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Rokovoje nasledstvo (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Kontrigra (TV seriál)
2005 Dorogaja Maša Běrezina (TV seriál)
Ně rodis krasivoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace