foto

Nikita Tezin

  • nar. 9.7.1987 (31 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2015 Bitva o Sevastopol
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2012 Andrejka (TV film)
Match
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje

TV seriály

2018 Lučše, čem ljudi (TV seriál)
2016 Kurkul (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Epizod 1.16 (S02E16)
Epizod 1.15 (S02E15)
Epizod 1.14 (S02E14)
další epizody (16)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Krasotki (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Memorialnaja kvartira (E60)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace