foto

Nikita Tezin

  • nar. 9.7.1987 (31 let)
    Sevastopol, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Poka smerť ně razlučit nas (TV film)
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije
2012 Andrejka (TV film)
Match
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje

TV seriály

2016 Kurkul (TV seriál)
Odinočestvo (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Pisma na stěkle (TV seriál)
Epizod 1.16 (S02E16)
Epizod 1.15 (S02E15)
Epizod 1.14 (S02E14)
další epizody (16)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Krasotki (TV seriál)
Otěc Matvej (TV seriál)
Soblazn (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2012 Žizň i suďba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace