foto

Stanislav Boklan

  • nar. 12.2.1960 (58 let)
    Brusilov, Ukrajina, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Pravilo boju
Čára
2016 Sluga naroda 2
Solatium
2015 Nový svět
2013 Povodyr
2012 Match
2011 Antisnajper (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2009 Krasnyj lotos
2007 God Zolotoj rybki

TV seriály

2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
Sluha narodu (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Bomba (TV seriál)
Koly my vdoma (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Polet babočki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 5 (TV seriál)
2008 Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara 3 (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara 2 (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace