foto

Stanislav Boklan

  • nar. 12.2.1960 (60 let)
    Brusilov, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Peredčutťa
Puls
2018 Ja, ty, vin, vona
2017 Pravilo boju
Čára
2016 Sluga naroda 2
Solatium
2015 Bitva o Sevastopol
Nový svět
2013 Povodyr
2012 Match
2011 Antisnajper (TV film)
2010 Solncekrug (TV film)
2009 Krasnyj lotos
2007 God Zolotoj rybki
2005 Bratstvo (TV film)
1995 Stračeni svitanki

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
Spoutaná láska (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Korotke slovo "Ni" (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Chazjajka (TV seriál)
Meždu ljubovju i něnavisťu (TV seriál)
2015 Maestro (TV seriál)
Sluha narodu (TV seriál)
Zapytajte u oseni (TV seriál)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
Bomba (TV seriál)
Koly my vdoma (TV seriál)
2013 Dva Ivana (TV seriál)
Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
Poka stanica spit (TV seriál)
Poljot babočki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
2012 Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
Nastojaščij polkovnik (S01E20)
2011 Bijenije serdca (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
Ochotniki za karavanami (TV seriál)
Včera zakončilas vojna (TV seriál)
2009 Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
Za vsjo těbja blagodarju 3 (TV seriál)
2007 Něodinokije (TV seriál)
2006 Sjostry po krovi (TV seriál)
Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Povorot. Časť 2 (S03E02)
Povorot. Časť 1 (S03E01)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Kovarstvo i ljubov (S02E28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky