foto

Sergej Romanovič

  • nar. 16.7.1992 (27 let)
    Tomsk, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Chernobyl: Zona otchuzhdeniya
2016 Nouzový let
2015 Hřiště
2014 V sportě tolko děvuški
2012 Match
Vožď raznokožich
2009 Laskovyj maj

TV seriály

2017 Lačuga dolžnika (TV seriál)
2016 Olga (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Staršaja doč (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Černobyl: Zona otčužděnija (TV seriál)
2013 Obnimaja něbo (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
2011 Vozvraščenije domoj (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Zapomni meňa (S05E17)
2010 Pobeg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky