foto

Herbert Fux

  • nar. 25.3.1927
    Hallein, Rakousko
  • zem. 13.3.2007 (79 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Zapping-Alien@Mozart-Balls
2007 Ein Paradies für Pferde (TV film)
2006 Vineta
2005 Agathe: Všechno nebo nic (TV film)
Ein Paradies für Tiere (TV film)
Pfarrer Braun - Bruder Mord (TV film)
2004 Cries in the Night
Paradies in den Bergen (TV film)
2003 Das verlorene Kind (studentský film)
2002 Feuer, Eis und Dosenbier
2001 Professor Niedlich
1999 Asterix a Obelix
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1997 Big Ben - Smrt na turné (TV film)
1996 Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
Stockinger: Salzburger Kugeln (TV film)
1995 Der schwarze Fluch - Tödliche Leidenschaften (TV film)
Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
Hölleisengretl (TV film)
1994 Du bringst mich noch um
Idealer Kandidat, Ein (TV film)
1993 Brandnacht
Tři mušketýři
1992 Der Diamant des Geisterkönigs (divadelní záznam)
Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1990 Bavaria Blue
Vierte Mann, Der (TV film)
1989 Jede Menge Schmidt (TV film)
1988 Schwarz Rot Gold - Zucker, Zucker (TV film)
Sing, Vogel, sing! (TV film)
1987 Něžní zmatkáři
1985 Big Mäc
Die Enthüllung (TV film)
1984 Schöne irre Judenmädchen, Das (TV film)
Sigi, der Straßenfeger
1983 Die unglaublichen Abenteuer des Guru Jakob
Happy Weekend
Plem, Plem - Die Schule brennt
1982 Dicker Hund, Ein
Tajemný cizinec (TV film)
1981 Egon Schiele - Exzesse
1980 Die Frank Zander Show (TV film)
Jahre vergehen, Die (TV film)
Warum die UFOs unseren Salat klauen
Zärtlich, aber frech wie Oskar
1979 Austern mit Senf
Cola, láska, čokoláda
Himmel, Scheich und Wolkenbruch
Mužové v kožených kalhotách
Woyzeck
1978 Kesher Ha'Uranium
Lady Dracula
Popkorn a jahodová zmrzlina
Son of Hitler
1977 Chinesische Wunder, Das
Frauenstation
Liebesbriefe der portugiesischen Nonne, Die
Tři Švédky v Tyrolích
Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Dcera Rosemarie
Elixiere des Teufels, Die
Jack the Ripper - Der Dirnenmörder von London
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Teufel in Miss Jonas, Der
Tiroler Lüfte
1975 Heißer Mund auf feuchten Lippen
Ich denk', mich tritt ein Pferd
Kleine Schwarze mit dem roten Hut, Der
Laß jucken, Kumpel 5: Der Kumpel läßt das Jucken nicht
Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Marie, nech mě chvíli spát aneb jak hledali poklad
Pohled z podkroví
Undine 74
1973 Le serpent
Peppino z Neapole
1972 Blutjunge Verführerinnen 2
Die Nacht ist nicht allein zum Schlafen da (TV film)
Die rote Sonne der Rache
Sex-shop
Tatort - Rattennest (TV film)
Trubel um Trixie
À la guerre comme à la guerre
1971 Einer spinnt immer
La figlia di Frankenstein
Ore di terrore
Ritter Orgas muß mal wieder
Tante Trude aus Buxtehude
Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1970 Beiß mich, Liebling
Blaue Blüten (TV film)
Die Herren mit der weissen Weste
Eugenie
Hexen bis aufs Blut gequält
Hänsel und Gretel verliefen sich im Wald
Strogoff
1969 Champagner für Zimmer 17
Die Folterkammer des Dr. Fu Man Chu
Engel von St. Pauli, Die
Kommissar X - Drei goldene Schlangen
Kuckucksei im Gangsternest, Das
Neffen des Herrn General, Die
Odio è il mio Dio, L'
Schwarzer Nerz auf zarter Haut
Výstřely na Broadwayi
1968 Andrea - Wie ein Blatt auf nackter Haut
Assignment K
Der Gorilla von Soho
Engel der Sünde
Ich spreng' euch alle in die Luft
Klasse, Die (TV film)
Mimo zákon
1967 Dům tisíce panenek
Geheimnisse in goldenen Nylons
Heißes Pflaster Köln
Komisař X
Kriminalmuseum - Teerosen (TV film)
Operazione San Pietro
Pension Clausewitz
Täter auf der Spur - 10 Kisten Whisky, Dem (TV film)
Verwundbaren, Die
Wilder Reiter GmbH
1966 Das Mädchen mit dem sechsten Sinn
Pohřeb v Berlíně
Spie contro il mondo
1965 Geißel des Fleisches, Die
1964 Odsouzeni k hříchu
1963 Das Mädl aus der Vorstadt (TV film)
Der Unsichtbare
Die schwarze Kobra
Ist Geraldine ein Engel?
Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
Tingel Tangel (TV film)
1962 Eine Nacht in Venedig (TV film)
Julie, ty jsi kouzelná
Lulu
Mariandls Heimkehr
Rote Rausch, Der
Waldrausch
1961 Jedermann
Mann im Schatten
1960 Šestnáctiletá

TV seriály

2003 Otec Braun (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Cop & Co. (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Válka volů (TV seriál)
Před mnichovskými branami (E06)
Pomsta (E05)
Vítězství (E04)
další epizody (4)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
Urlaub auf italienisch (TV seriál)
MacGyver (TV seriál) - a.z.
V pasti (S01E12) - a.z.
1985 Ich, Christian Hahn (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
Schwarzen Brüder, Die (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
1980 Anderland (TV seriál)
Auf Achse (TV seriál)
1975 Des Christoffel von Grimmelshausen abenteuerlicher Simplicissimus (TV seriál)
Floris von Rosemund (TV seriál)
Kim & Co. (TV seriál)
Nonstop Nonsens (TV seriál)
1974 Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Der Illegale (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

2004 Devil's Torturer, The

TV pořady

1995 Lebens-Künstler (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)
1968 Express (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1979 Kleine Gaben (TV film)
1961 Nachsaison (TV film)
1960 Falle, Die (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace