foto

Dan Mazer

  • nar. 1971
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Dítě Bridget Jonesové
Pařba o Vánocích
2014 Love Is Relative (TV film)
2013 Dávám tomu rok
2009 Bruno
2002 Ali G Indahouse - Film
1999 Ali G's Christmas Message to the Nation (TV film)

TV seriály

2018 Who Is America? (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
2006 Dog Bites Man (TV seriál)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)
2000 Da Ali G Show (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Děda je lotr
2014 Love Is Relative (TV film)
2013 Dávám tomu rok
1999 Ali G's Christmas Message to the Nation (TV film)

TV seriály

2018 Who Is America? (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (6)
2006 Dog Bites Man (TV seriál)
2003 Da Ali G Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky