foto

Peter Polycarpou

  • nar. Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Blue Iguana
2012 Bez záznamu
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)
2009 Last Days of Lehman Brothers, The (TV film)
2007 Empathy (TV film)
Nestanu se tvojí ženou
2006 Boj o Jeruzalém
2005 Planespotting (TV film)
2004 De-Lovely
1999 Julie and the Cadillacs
Oklahoma! (divadelní záznam)
1998 Půlnoční let (TV film)
1997 Bloodlines: Legacy of a Lord
1996 Evita

TV seriály

2018 Unforgotten (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2015 Tyran (TV seriál)
Mír pro Abudín (S02E12)
Boží vůle (S02E11)
Operace písečná bouře (S02E10)
další epizody (9)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 Mile High (TV seriál)
2001 American Voices (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Sunburn (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Capital City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Hammer House of Mystery and Suspense (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
V záhrobí (S05E05)

Dokumentární

1989 Heat Is On, The

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace