foto

Silas Carson

  • nar. 1965
    Westminster, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nit z přízraků
2014 Blood Cells
Poslední šance na pomstu
2013 Noční jízda
2012 Bez záznamu
The Comedy of Errors (divadelní záznam)
2010 Pimp
2009 Boogie Woogie
Lovci (TV film)
2007 Brilantní plán
2006 Desatero přikázání (TV film)
2005 Chromofobie
Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů
2004 Lie with Me (TV film)
Ohnivý oceán
2002 Innocents (TV film)
Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
The Project (TV film)
1999 Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
1997 Fotbalové opojení
Supply & Demand (TV film)
1993 Horse Opera (TV film)

TV seriály

2018 Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
White Car in a Snowstorm (E09)
John, Chapter 11 (E06)
další epizody (7)
2016 New Blood (TV seriál)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Tut (TV seriál)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2014 Kurýr (TV seriál)
We Go Back (S02E04)
2010 Protiúder (TV seriál)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Planeta Oodů (S04E03)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Jak nežít svůj život (TV seriál)
M.I.High (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Ajťáci (TV seriál)
Návrat zlatého dítěte (S02E02)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Satanova past (S02E09)
Nemožná planeta (S02E08)
2005 Pán času (TV seriál)
Konec světa (S01E02)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2004 Grid, The (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
Metrosexuality (TV seriál)
1997 Práce nevhodná pro ženu (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2008 Válečníci: Richard Lví Srdce (TV film)
2007 Válečníci (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace