foto

Dick Anthony Williams

  • nar. 9.8.1934
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 16.2.2012 (77 let)
    Van Nuys, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Blood and Bone
2007 Steam
Stolen Moments of September, The
2004 Virgin Again
2003 Black Listed
Jonah
2000 Mutant Watch, The (TV film)
1999 Podsvětí
1998 Klub hráčů
Room Without Doors, A
1997 Player, The (TV film)
1993 Percy & Thunder (TV film)
The Gifted
1991 Extáze
1990 Mý lepší blues
Střihoruký Edward
1989 Cast the First Stone (TV film)
Step
1987 Grizzly II: The Predator
Zahrady z kamene
1985 Vydařená dovolená
Životní šance (TV film)
1983 Night Partners (TV film)
Příběh Medgara Everse (TV film)
Soudcova noc
Through Naked Eyes (TV film)
1982 Sister, Sister (TV film)
Something So Right (TV film)
This Is Kate Bennett... (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Omen 3: Poslední střetnutí
The Sophisticated Gents (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
1979 Cvok
Hollow Image (TV film)
Some Kind of Miracle (TV film)
Téměř dokonalá aféra
1978 Sparrow (TV film)
Woman Called Moses, A (TV film)
1977 Freeman (TV film)
Hlubina
Storyteller, The (TV film)
1976 Deadly Hero
1975 Psí odpoledne
1973 Five on the Black Hand Side
Slaughter's Big Rip-Off
The Mack
1971 Andersonovy nahrávky
Who Killed Mary What's 'Er Name?
1969 Ztracený muž
1968 Up Tight!

TV seriály

2002 Policejní odznak (TV seriál)
Two Days of Blood (S01E12)
Cupid & Psycho (S01E08)
2000 Takový je život (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Modrý kód (S02E13)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
All in the Family (S04E10)
1996 Sparks (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)
The Client (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Mladý srdcem (S01E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
White Rabbit (S05E05)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
Roc (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Shannon's Deal (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Jestřáb (TV seriál)
1987 Bustin' Loose (TV seriál)
1986 Heart of the City (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Our Family Honor (TV seriál)
Space (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 One in a Million (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 King (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Special? (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace